DRUGIFY

/
Vanliga frågor
/

Kunders vanligaste frågor besvarade

Vanliga frågor

Välkommen till Drugify! Vi är en leverantör av högkvalitativa produkter direkt från Sverige och har varit verksamma på nätet sedan 2018.

Vi erbjuder tillfredsställande produkter till marknadens bästa priser och värderar din trygghet genom att alltid paketera diskret och vakuumförsegla våra produkter.

Vi har ett brett sortiment av produkter av hög kvalitet till förmånliga priser. Utforska vår butik för att hitta de produkter som passar dina behov.

För att säkerställa snabb leverans ber vi dig att göra din beställning före kl. 19:00. Beställningar skickas nästa vardag.

Inom Sverige tar leveransen normalt 2-4 arbetsdagar, medan leverans inom Skandinavien kan ta 4-7 arbetsdagar.

Vi accepterar betalning med Bitcoin (BTC) och Monero (XMR). Du kan även välja att betala med kort från flera olika leverantörer i kassan. Allt för att göra din betalning smidig och säker.

Vi värderar din diskretion och säkerhet högt. Alla våra produkter paketeras diskret och vakuumförseglas för att säkerställa att din integritet skyddas under hela leveransprocessen.

Nej, vi erbjuder tyvärr inte några återbetalningar eller reships. Vi rekommenderar att du noga överväger dina köp innan du gör en beställning.

Om du har ytterligare frågor eller bekymmer är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig och besvara eventuella frågor du kan ha.

0

Inga produkter i varukorgen.